Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

6 λόγοι για να μην κρατήσεις επαφή με τον πρώην σου


Τελικά αξίζει ή όχι να κρατήσεις επαφή με τον πρώην σου;...


1. Γιατί έχει άλλη σχέση
Νομίζω δεν χρειάζεται να εξηγήσω περισσότερο γιατί ΔΕΝ πρέπει να κρατήσεις επαφή μαζί του, εκτός αν θέλεις να είσαι για πάντα η κολλημένη πρώην που δεν έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι πλέον είναι με άλλη γυναίκα στη ζωή του. Τότε πάω πάσο.

2. Γιατί δεν είσαι ικανοποιημένη με την καινούρια σου σχέση
Και τι είναι καλύτερο από το να λήξεις μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί; Να κρατήσεις επαφή με κάποιον που έχεις αποφασίσει ήδη μια φορά να βγάλεις από τη ζωή σου! Τέλεια ιδέα #νοτ.

3. Γιατί δεν σου αρέσει η μοναξιά
Αν θέλεις να μιλάς με τον πρώην σου είναι γιατί νιώθεις αφόρητη μοναξιά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μην γνωρίσεις κάποιον άλλον γιατί θα ζεις στην ωραία λαγουδότρυπά σου μακριά από νέες εμπειρίες και κόσμο.

4. Γιατί πιστεύεις ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναβρείτε
Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι (ειδικά αν σε χώρισε εκείνος) αλλά με τον καιρό θα διαπιστώσεις ότι για να σε χώρισε μάλλον δεν έχει σκοπό να τα ξαναβρείτε.

5. Γιατί νιώθεις τύψεις
Το σύνδρομο Μητέρα Τερέζα που λέγαμε νωρίτερα είναι πολύ ύπουλο και μπορεί να σε κάνει να διατηρήσεις επαφή με τον χ, ψ πρώην από τύψεις και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου υγιές.

6. Γιατί δεν έχεις με ποιον να κάνεις σεξ
Η έλλειψη σεξ που έρχεται μετά το χωρισμό είναι δύσκολη αλλά το να κρατήσεις επαφή μαζί του απλά για να κάνεις σεξ είναι ανούσιο γιατί έτσι δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις ποτέ και θα διατηρήσεις μια σχέση που δεν έχει νόημα και μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Your Ad Spot